Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Afspraak maken

Spreekuur op afspraak

Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken.

U kunt voor een afspraak de praktijk bellen op werkdagen tussen 0800 en 1030 uur en tussen 15.00en 16.00 uur (behalve woensdagmiddag). Voor eenvoudige vragen kunt u ook gebruik maken van het telefonisch spreekuur, iedere dag, behalve woensdag, tussen 1330 en 1400 uur.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Bij verhindering verwachten wij dat u tenminste een uur voor het tijdstip van de afspraak afbelt. Voor het niet nakomen van een afspraak brengen we €15 in rekening, deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Bij afwezigheid van de huisarts worden er GEEN AFSPRAKEN gemaakt.

Meer tijd

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

 

Inloopspreekuur

U kunt iedere werkdag van 0800 tot 0830 uur terecht op het inloopspreekuur. U hoeft daarvoor geen afspraak te maken. Het is bedoeld voor korte consulten van maximaal 5 minuten. Maximaal 8 patiënten. U meldt zich bij binnenkomst bij de assistente en wordt op volgorde van aankomst geholpen. Dit kan vanaf 7.45uur. Houdt u rekening met enige wachttijd.

 

Spreekuurtijden dr. Krüs     dr. Dijkstra  
Maandag hele dag    
Dinsdag hele dag    
Woensdag ochtend    
Donderdag   hele dag  
Vrijdag    hele dag